VIDEO: JIJIK ! Nabil dan Jihan Buat Aksi LUCAH Melampau Time LIVE Gegar Vaganza, Lagi Lucah Dari Kes Hazami Tu !


Bercakap tentang lawak, Nabil Ahmad tidak pernah mengecewakan dalam melakukan aksi-aksi jenaka malah setiap jenaka yang ditunjukkan tak pernah lari dari mengundang kontroversi atau isu panas.

Namun apa yang mengejutkan apabila mereka berdua melakukan aksi-aksi yang diluar batasan sewaktu mengacarakan rancangan tersebut berlangsung.

Salah satu aksi yang boleh dianggap lucah secara tidak sengaja dilakukan oleh Nabil dan Jihan dapat disaksikan menerusi video ini.

Kami di sendiri malu untuk menyebut perkataan lucah yang telah dikatakan oleh Nabil namun kami merasakan perkataan itu tidak sesuai diperdengarkan kepada penonton memandangkan ia berbaur lucah.

Dalam kes ini, hos seperti terlepas cakap dan stesen penyiar perlu mengawal hal-hal yang kurang sopan disebut oleh hos program. Hal ini bukan pertama kali berlaku malah dalam laporan Utusan Online Nabil memberitahu, dia akan terus mengekalkan konsep pengacaraan yang sama untuk program realiti popular itu walaupun ada pihak yang tidak berpuas hati.

Anda klik dan tengok sendiri di bawah apa yang telah dilakukan oleh Nabil dan Jihan ini. Sangat memalukan !


KLIK LIKE JIKA ANDA RASA PERKONGSIAN INI SANGAT BERGUNAloading...


Isu Semasa 3008802754979244661

Post a Comment

item